Nieuws

Tags (field_taxonomy_1)
27/06/2022

Gezocht: projectmedewerker

Met de steun van de Koning Boudewijn Stichting (KBS) wordt een project opgestart dat een gezondheidsvaardige huisartsenwachtpost te Roeselare wil bestendigen. De ontwikkelde strategieën/tools binnen de wachtpost zullen fungeren als katalysator voor een gezondheidsvaardige patiënt, huisartsenpraktijk en regio. Om dit project te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste projectmedewerker.
14/12/2021

COM: een luisterend oor voor 65-plussers

COM, Consultatiepunt Ouderen Multidisciplinair, biedt een luisterend oor voor 65-plussers. Het zorgt voor het verhelderen van een mogelijke psychische problematiek, het
ondersteunen van de omgeving en installeren van goed afgestemde en gepaste zorg.
10/12/2021

Coach helpt jou op maat meer bewegen

Je wil meer bewegen? Maar je hebt geen tijd? Of je weet niet hoe? Dan is Bewegen Op Verwijzing misschien wel iets voor jou!
09/12/2021

Website 'mijncoronatest' wijst u de weg

De website van Domus Medica 'mijncoronatest.be' wijst u de weg naar de juiste tool, bijvoorbeeld om een testcode aan te vragen of om de resultaten van uw coronatest te raadplegen.
24/11/2021

Coronatest bij Testcentrum Roeselare (bij vertrek op / terugkeer van reis, HRC, symptomen...) - nov '21

Een overzicht van alle informatie m.b.t. een coronatest bij Testcentrum Roeselare, Ardooisesteenweg 276, 8800 Roeselare.
09/11/2021

Moeite om jouw covid safe ticket te downloaden? Stad Roeselare en Arhus bieden hulp

Vanaf 1 november moet je in het hele land het Covid Safe Ticket (CST) kunnen tonen in onder andere cafés, restaurants in fitnesscentra. Omdat niet iedereen computervaardig is of over digitale middelen beschikt, lanceren Stad Roeselare en ARhus een extra initiatief. Lukt het niet om de app te downloaden of je Covid Safe Ticket op te vragen, dan kan je bij hen terecht.
09/11/2021

Covid19 - milde symptomen?: doe de Self Assessment Testing

Heeft u milde symptomen die zouden kunnen wijzen op Corona? Dan kan u de Self Assessment Testing vragenlijst invullen (zie link). Na het invullen van de vragenlijst kan u zelf een code aanmaken om een coronatest te laten afnemen. Om uw privacy te beschermen, worden de antwoorden op deze vragen niet opgeslagen. Met de aangemaakte code kan u dan een afspraak maken om bij een testcentrum langs te gaan of bij een apotheek in de buurt.
03/02/2021

Informatie over het Coronavirus

Bijgevoegd vindt u enkele links naar websites met informatie over het Coronavirus.
29/01/2021

Het coronavirus: terug van vakantie? blijf alert!

Het coronavirus: terug van vakantie? blijft alert: Denk niet dat het van de airco of het temperatuursverschil is!
22/10/2020

Coronalert: installeer de app

Coronalert aan = samen corona verslaan
03/09/2020

Covid-19: Patiëntenfiche en video's

De richtlijnen van Sciensano, overzichtelijk samengevat in een fiche voor de patiënt!
11/05/2020

Contactonderzoek bij Covid19

Om te vermijden dat COVID-19 zich opnieuw snel verspreidt onder de bevolking, voeren we contactonderzoek uit.
Als iemand ziek wordt door het virus dat COVID-19 veroorzaakt, vragen we aan die zieke persoon met wie hij contact heeft gehad.