Nieuws

Tags (field_taxonomy_1)
08/03/2024

Coach helpt jou op maat meer bewegen

Je wil meer bewegen? Maar je hebt geen tijd? Of je weet niet hoe? Vraag een verwijsbrief bij je arts of andere zorgverlener en neem contact op met de Bewegen op Verwijzing-coach in jouw regio. Deze coach maakt samen met jou een persoonlijk beweegplan op. Eentje dat 100% past in jouw dagelijkse leven. Hij of zij helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen.
02/01/2024

Een overzicht van apps en websites omtrent welzijn en/of mentale gezondheid? Dat vindt u op onlinehulp-apps.be!

Ben je als burger of als sociale professional de weg kwijt in het oerwoud van apps en websites voor welzijn en geestelijke gezondheid? Op onlinehulp-apps.be worden gescreende apps en websites gebundeld die je kan inzetten in hulp, zorg en dienstverlening.
31/10/2023

Hoe vind je een huisarts terug op onze website?

Net verhuisd en op zoek naar de dichtstbijzijnde huisarts voor jouw adres? Lees hier hoe je een huisarts terug kan vinden op onze website.
31/10/2023

Vind hier een apotheek van wacht

De apothekers van wacht zorgen ervoor dat je steeds terechtkan bij een apotheker in je buurt als je na de gewone openingsuren dringend een geneesmiddel nodig hebt. Lees hier hoe je een apotheek van wacht terug kan vinden.
10/12/2021

Coach helpt jou op maat meer bewegen

Je wil meer bewegen? Maar je hebt geen tijd? Of je weet niet hoe? Dan is Bewegen Op Verwijzing misschien wel iets voor jou!
17/04/2020

Huisartsenwachtpost

De huisartsenwachtpost is er om u te helpen bij dringende medische problemen tijdens het weekend en op feestdagen. In deze wachtpost is steeds een huisarts aanwezig. Zelfs uw eigen huisarts is af en toe van wacht in de wachtpost.
12/04/2020

Rijdende wachtdienst

Bent u ziek en u kunt zich niet verplaatsen naar de wachtpost?

Bel dan het centraal oproepnummer 051 24 50 50.
Een huisarts komt dan zelf bij u aan huis. Dit kan wat tijd vragen als het druk is: verplaatsingen met de auto vergen geduld.
12/04/2020

Welkom in het HuisartsenHuis

In het huisartsenhuis kan je terecht voor een diëtist, een podoloog, een tabakoloog en een eerstelijnspsycholoog. Bespreek dit met uw huisarts en vraag naar een doorverwijzing.